Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Böjt, léböjt képes leírás - Méregtelenítés.tlap.hu
részletek »

Böjt, léböjt - Méregtelenítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: meregtelenites.tlap.hu » Böjt, léböjt
Keresés
Találatok száma - 13 db
3 napos léböjtkúra erdei vadászházban - Bokodi Vadászház

3 napos léböjtkúra erdei vadászházban - Bokodi Vadászház

3 napos léböjtkúrán a Vértesben, méregtelenítő talpmasszázs oktatással, fatüzeléses finn szaunával és schüssler sókkal segítjük a tisztulást. Igény esetén nordic walking oktatás. A léböjt alatt Pataki Zita vezetésével kapcsolati, kommunikációs és önismereti training, hölgyek részére. A Bokodi Vadászház ideális helyszín a pihenéshez, kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez és a megújuláshoz.

A böjt spiritualitása

A böjt spiritualitása

A böjt hagyományosan hamvazószerdán kezdődik, ekkor ér véget a vízkeresztkor induló farsangi időszak. A farsang farkán, végén még nagy dáridóval, álarcosan, vidámsággal űzik el a téli sötétséget, régen ilyenkor kiszehajtással vitték ki az elöregedő telet jelképező bábut a faluból, s zöld ágakkal vagy rügyezésre szánt ágacskákkal tértek vissza a faluba, azaz hozták be a tavaszt. A tavasz persze tisztulással kezdődött, hagyományosan ez volt a böjti időszak kezdete, magát a márciust is böjtmás havának nevezték.

A böjtölés aranyszabályai

A böjtölés aranyszabályai

A test és lélek egészsége egyaránt fontos, és egymásra oda-vissza hat. Ha lelki békéd útjára lépsz, az fizikai állapotod javulásával is együtt járhat. A böjt tehát nem egyszerűen csak az étrend átalakításával jár: a böjtre mind testileg mind lelkileg fel kell készülnünk. Dietetikus szakértőnk a böjtölés legfontosabb szabályait gyűjtötte össze.

Benzsi böjti naplója

Benzsi böjti naplója

A böjtöm 7. napját taposom. Teljesen jól vagyok, tegnap már főztem is a családomnak, ráadásul krumplifőzeléket, brokkoli krémlevest, amiket nagyon imádok és lesz még diós tészta is holnap. Egyáltalán nem probléma, talán csak annyira, hogy az ízeket kóstoló segítségével kellett kialakítanom. Már az sem zavar néhány napja, hogy a gasztroblogokat olvasgatom. Persze felületesen, a részletekbe nem megyek bele, inkább csak a hozzájuk tartozó történeteket és megjegyzem, hogy hová fogok visszatérni, ha majd elérkezik rá az idő. Rengeteg időm van. Sokáig alszom, sokat olvasok, főleg ezoterikus könyveket, netezek, de itt is inkább a spirituális írásokra koncentrálok. Aztán meditálok és befelé-felfelé figyelek. Ma így a 7. napon nagyon érzékennyé váltam. Ez teljesen természetes, hiszen nem csak fizikai méreganyagok ürülnek, egy lelki tisztuláson is keresztül megyek. Minden böjt alatt megtörténik velem, hogy 1-2 napon sírdogálok egy kicsit. Nagyon közelről megérint minden, amiben van egy kis érzelem.

Gyógyító böjt

Gyógyító böjt

Gyógyító böjt A böjt a legrégebbi és leginkább elterjedt gyógymód. A beteg állatok ösztönösen tudják, hogy mi a helyes, amikor napokig nem vesznek magukhoz táplálékot. Minden ember ismeri a láz időszakában fellépő étvágytalanságot. Ilyenkor a szervezet lecsökkenti a táplálékfelvételt, hogy minden energiát a betegség leküzdésére fordíthasson. A böjtkúra nemcsak a betegségek megelőzésére, de gyógyítására vagy enyhítésére is alkalmas...

Léböjt kúra

Léböjt kúra

Azoknak a betegeknek javasoljuk, akiknek a máj otthoni méregtelenítése leromlott egészségi állapotuk, illetve egyéb betegségük miatt nem javasolt, illetve akik ezt a méregtelenítési formát választják. A szervezetünkben évente négy kilógrammnyi felesleges méreganyag halmozódik fel, tartósított élelmiszereinkből, rovarirtókkal kezelt növényeinkből, klórozott ivóvizünkből, a szennyezett levegőből, valamint vegyipari, háztartási és kozmetikai készítményeinkből. Különösen jellemző a méreganyagok felszaporodása a daganatos betegeknél, ugyanis a B17 vitamin kúra alatt elpusztult ráksejtek toxikus mérgeket hagynak a testünkben, amik erősen legyengítik a beteg szervezetet és erőtlenséget, fáradtságot, bágyadtságot okoznak. Ezek a méreganyagok rendkívüli mértékben megnehezítik testünk normális működését.

Léböjt kúra Tapolca mellett

Léböjt kúra Tapolca mellett

A méregtelenítés nem csupán fizikai tisztulást jelent, hanem elvonulást a világ zajától is. A tisztulási folyamat során elhagyjuk a szilárd ételeket, kizárólag gyógyteákat, frissen préselt gyümölcs- és zöldségleveket, zöldséglélevest, valamint ásványvizet fogyasztunk. A böjt célja nem a fogyókúra, ez csupán következménye a táplálék megvonásának. Minden a fejünkben dől el, a ?nem evés?-hez való viszonyunk is! S láss csodát, a változatos, vitamindús folyadék pótlás miatt nem jön a kínzó éhség érzet! Ugyanakkor megkönnyebbül testünk, energiaszintünk fokozatosan nő, fürdünk a rendszeresség nyújtotta biztonságban. Élvezzük a pihenés minden pillanatát. A spirituális és kényeztető kezelések, a befelé fordulás és beszélgetések pedig segítenek a szellemi feltöltődésben is.

Léböjtkúra Siófokon

Léböjtkúra Siófokon

Méregtelenítsen léböjttel a siófoki Aqua villában! Tisztítsa meg szervezetét a mérgektől,szabaduljon meg a felesleges kilóktól,hogy újult erővel,a legjobb formában térjen haza! Mindezt szép környezetben,extra kényelemben,hozzáértő segítséggel. Programunk 5 napos és tartalmazza a léböjthöz szükséges ellátást, teákat minden mennyiségben, zenés tornát, napi túrát, nordic walkingot, 1db aquafitness(30perc), napi 2 óra szauna, napi 2 óra jacuzzi, fűtött medence használatát, kondigépek használatát

Léböjtkúra, a nagytakarítás

Léböjtkúra, a nagytakarítás

A böjtről, a táplálékmegvonás áldásos hatásáról így tavasszal egyre többször hallunk, mégis kevesen vagyunk, akik belekezdünk. Pedig az orvosok szerint az emberi szervezet ?nagytakarításának?, az évek során lerakódott méreganyagok, ártalmas salakanyagok eltávolításának, a test, a lélek regenerálásának legjobb módja a felügyelet mellett folytatott léböjt.

Hirdetés
Méregtelenítés böjttel

Méregtelenítés böjttel

A mindennapok során rengeteg mérgező anyag rakódik le szervezetünkben, amelyek negatív befolyással vannak egészségünkre. Élelmiszereink legtöbbjét szintetikus adalékokkal színezik, javítják, lágyítják, ízesítik, konzerválják... Időnként meg kell szabadulnunk ezektől a káros anyagoktól. De hogyan, melyik a legjobb módszer? A böjt ősidők óta bevált méregtelenítési folyamat. Az állatok ösztönösen tudják, hogyan kell megválniuk a fölös anyagoktól, és ha megbetegszenek, nem esznek, hagyják, hogy a szervezetük csak a gyógyulásra koncentráljon. Az embernek ugyancsak ki kellene használnia saját organizációja működését.

Méregtelenítés dzsúszokkal

Méregtelenítés dzsúszokkal

A különböző gyümölcs és zöldségfélék rendkívül nagy szerepet játszanak a méregtelenítés folyamatában. A frissen facsart vitamindús levek energiát adnak a testünknek. Ízelítő: Gyümölcs dzsúszok Mangó és ananász ital (Rendkívül jó hatással van a vesére és az emésztésre) -1 kisebb mangó - ½ ananász Hámozd meg a mangót, majd vágd le a magjáról. Tisztítsd meg az ananászt, darabold fel, és turmixold össze.

Méregtelenítés felsőfokon

Méregtelenítés felsőfokon

Az oldal egy méregtelenítő kúrát ajánl az olvasóknak. Napjainkban a szervezetünkbe hatalmas mennyiségű méreganyagot juttatunk, melyek károsítják a belső szerveinket, főként a májunkat. Hogy a szervezetünk működése és anyagcsere folyamataink visszatérjenek a normális szintre, egy léböjt kúra az egyik legegyszerűbb, leggyorsabb és legolcsóbb megoldás. Egy 5 napos kúra során távozik a szervezetünkből mindaz, ami - egyszerűen fogalmazva - nem oda való, a szöveteink és szerveink megtisztulnak a lerakódott méreganyagtól. A kúra után javul az emésztésünk, eredményesebb lesz a fogyókúránk.

Zöld tea

Zöld tea

A zöld tea az egyik legkedveltebb teaféleség. Sokan fogyasztják élvezeti és gyógyászati célokból egyaránt. Ez az oldal bemutatja a zöld tea hatását az emberi szervezetre, és próbál segítséget nyújtani abban, hogy milyen problémákra hasznos a zöld tea. A látogatók olvashatnak továbbá a zöld tea fogyókúráról, illetve a japán valamint kínai zöld teákról is. A zöld teát a szervezetre gyakorolt pozitív hatásai miatt érdemes a méregtelenítő kúrákba építeni.

Tuti menü