Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Méregtelenítés külsőleg képes leírás - Méregtelenítés.tlap.hu
részletek »

Méregtelenítés külsőleg - Méregtelenítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: meregtelenites.tlap.hu » Méregtelenítés külsőleg
Keresés
Találatok száma - 7 db
A szauna mint méregtelenítő eszköz

A szauna mint méregtelenítő eszköz

A szauna használata során, a magas hőmérséklet hatására (90 fok) a test erőteljes izzadással próbálja meg lehűteni magát. A hősokk alkalmazása a testből mérgek eltávolítására már ősidők óta ismeretes. A különböző nem-invazív méregtelenítő módszerekkel, -mint a szauna terápia, a táplálkozás általi méregtelenítés, és egyéb ezeket támogató orvosi beavatkozás- a mérgező anyagmaradványok számottevő mennyiségben távolíthatók el a testből. Egy pár hetes szauna kúra során a test megtisztul a méreganyagoktól. A közérzetünk javul, jobban érezzük ezáltal magunkat a 'bőrünkben'. Látogasson el a www.szauna.net oldalra és kérjen árajánlatot egy egyszerű űrlap kitöltésével, több hazai szauna gyártótól is!

Az infraszauna hatása: erőteljes méregtelenítés!

Az infraszauna hatása: erőteljes méregtelenítés!

Az infraszauna - napsugárszauna - hagyományos szauna méregtelenítő hatása: Az infraszauna hatásai a szervezetünkre: méregtelenítés, bőrszépítésányos szaunában a kiizzadt verejték 90-97% víz, az infraszaunában ez csak 80%, a maradék 20% az egészségünkre káros anyagokból áll: koleszterin, zsírban oldott káros anyagok, nehézfém, savas bomlástermékek. Dr Török Szilveszter professzor így ír erről: "Sokszoros hatékonysággal (50-70-szeresen) és kíméletesebben méregteleníti az emberi szervezetet, mint a vízgőzzel 100 fok C hőmérsékleten működő ún. finn szauna, amelyről kimutatták, hogy rendszeres használata akár agysejt-károsodást is előidézhet. Használja Ön is méregtelenítésre az infraszaunát.

Himalája sótégla

Himalája sótégla

Az elmúlt évek legnagyobb újdonsága a só építőelemként való felhasználása. Nem kizárólag kivételes esztétikai jellege miatt lett kedvelt a himalájai építőelem, hanem egészen kivételes egészségügyi hatása is van a környezetében élőkre. Olyan építészeti elemmé vált az elmúlt évek során a só, amely semmivel nem összetéveszthető egyedi hatásával nyugalmat és kiegyensúlyozottságot áraszt a beépített helyiségekre. Beépítéséhez nincs szükség speciális szaktudásra. Egyszerű falrészek és térelválasztók is különleges és exkluzív építőelemmé válnak a lakásban, főleg ha háttérvilágítást is tervezünk hozzá.

Méregtelenítés külsőleg: szauna, masszázs, krémek

Méregtelenítés külsőleg: szauna, masszázs, krémek

A vitaminsziget.com útmutató az egészségük megóvásáért tenni akaróknak. Naponta frissülő írásainkban, enciklopédiánkban, tudástárunkban, szakértő rovatunkban sok érdekes témát boncolgatunk, különös figyelmet fordítunk arra, hogy az egészséget hasznos ötletekkel, tippekkel tegyük mindenki számára elérhetővé.

Méregtelenítő masszázs

Méregtelenítő masszázs

A masszázs a legrégebbi gyógymódok egyike. Az emberek ősidők óta használják, és bár először csak ösztönösen nyomkodták, simogatták a fájó testrészeket, később tudatosan kezdték alkalmazni gyógyításra, fogyasztásra, méregtelenítésre. Szervezetünkben a stressz, betegségek, gyógyszerek, helytelen étrend és minden más negatív tényező hatására nagyon sok méreganyag halmozódik fel. Előfordulhat, hogy ezektől állandóan fáradtnak, levertnek érezzük magunkat. A méreganyagok olyan melléktermékek a szervezetben, amelyek a lágyszövetben halmozódnak fel és tárolódnak. A toxikus anyagok felhalmozódása nagymértékben gátolja a természetes kollagén és ellasztin funkciókat, mely a kötőszövet és a bőr petyhüdtté válásához, megereszkedettségéhez vezet.

Száraz ledörzsölés

Száraz ledörzsölés

A tél elmúltával kellemetlen tüneteket - pattanást, szürke arcbőrt - tapasztalhatsz. Mindezt a felgyülemlett mérgek okozzák. Salaktalanítsd a bőröd, hogy ragyogó, üde legyen! Vérkeringés javító és anyagcsere pörgető ha egy természetes sörtéjű kefével végigsepered az egész tested.

Szaunagyártás

Szaunagyártás

Az infraszauna lényege a mély meleg hatás segítségével történ? méregtelenítés, ill. a szövetek átmelegítése. Ez az infraszauna hatás annál erőteljesebb, hatékonyabb, minél nagyobb az infrasugarak b?r alá hatolásának mélysége. Az Infraworld infraszauna kabinokban Philips Vitae infrahalogén lámpa biztosítja az infravörös sugárzást (csúcstechnológia). Az infraterápiát az orvostudomány a következő területeken alkalmazza: izomhúzódások, bőrbetegségek, ízületi fájdalmak, ízületi gyulladás, reuma, cellulitisz, asztma, allergiák, köszvény, sportsérülések, magas-alacsony vérnyomás, álmatlanság, vérellátási zavarok. Az infraszauna csökkenti a fájdalmat, erősíti az immunrendszert, serkenti a vérkeringést, ellazít és nem utolsó sorban méregteleníti szervezetünket.

Tuti menü